Tequila

(0 találat)
Szűrők elrejtése
A szűrésnek megfelelő termékek nem érhetőek el. TIPP: kevesebb szűrést állíts be
Összesen 0 db Tequila érhető el, 0 oldalon.

Megjelennél ital termékeddel az oldalon?

2 hónapos díjmentes megjelenés az italkereső oldalon

Próbáld ki ingyenesen 2 hónapig és növeld online eladásaid. Nincs hűségidő, nincs kötelezettség.

A Sierra Tequila mára világszerte hírnevet hódított magának, hála karakteres, minőségi ízeinek. A Sierra Tequilát természetesen Mexikóban, a tequila hazájában állítják elő. A hozzá szükséges agavé a hegyekben, egészen magasan, mintegy 200 méter körül terem, ebből állítják elő nagy gonddal a különleges ízeket. A Sierra Tequila leghíresebb ízei, melyeket ma már a világon bárhol felfedezhetünk, Blanco, Joven – vagyis sok helyen Gold-ként ismert verzió és a Reposado. Mindhárom típus egyedi, a maga nemében utánozhatatlan.

A Sierra Tequila a szórakozni vágyók egyik legnagyobb kedvence, hiszen egészen különleges ízeit a különféle citrusfélékkel tökéletesen ki lehet emelni, egyedi és izgalmas ízkombinációkat teremtve ezzel.

Sierra tequila bővebben


A tequila egy mexikói eredetű égetett szesz, melyet a kék agávé cukorban gazdag tövéből erjesztenek és párolnak, általában egyéb termények hozzáadásával. A tequila Mexikó egyik nemzeti itala. Nevét származási helyéről, a Jalisco állambeli Tequila településről kapta. Alkoholtartalma általában 38-40%, valamint 35–55% közt gyártható.
 

Amit a tequiláról tudni érdemes

A tequilát a világon szinte mindenhol ismerik és fogyasztják. Azt sokan tudják, hogy Mexikó nemzeti itala, azt azonban már kevesebben, hogy a készítése is leginkább ehhez az országhoz van kötve, ugyanis a tequila eredetvédelmét számos nemzetközi törvény és egyezmény biztosítja. Ennek értelmében ugyanis csak a mexikói Jalisco állam teljes területe, illetve Guanajuato, Michoacan, Nayarit és Tamaulipas államok egyes területein lehet csak előállítani. Ha tehát olyan tequilát kínálnak nekünk, amely nem Mexikóban készült, akkor azt gyorsan felejtsük is el, mivel az biztosan nem lesz tequila.

Tequila bővebben