Terminus - No 1. Dry Gin 0.5L
Ez a Gin Gózon Péter budapesti bártender recept alapján egy ulramodern osztrák lepárlóban készült. A lepárláshoz felhasznált 11 fűszer között ott van a magyar piros paprika is. Hűvös, citrusos, lecsengésében visszafogott paprikás csípősség. Tonikkal fogyasztva a csípősség eltűnik és citrusos ízei kerülnek előtérbe. A legszebb, frissítő nyári Gin & Tonic tökéletes alapanyaga. A vendég és a bártender között van egy markáns vonal, egy határ, azaz Terminus, ez pedig a bárpult. Ezt hivatott áthidalni ez a gin, ami 2 vendég és egy bártender közös műve. A szakmai részt Gózon Peti hozta, aki évekig élt Olaszországban és a mediterrán ízeket akarta keverni a hazai ízekkel. A szokásos gin növényeken kívül ezért került bele a fekete Bors, a zöld kardamom, a borsikafű, a piros paprika por és a gin készítési szempontból az egyik legkényesebb fűszer, a zsálya.
Magyar fejlesztés, olasz behatással. Fekete bors, kardamom, borsikafű és pirospaprika por, és ha mindez nem lenne elég, zsálya is kiérezhető belőle. A különleges lepárlási eljárás során az alkohol alacsonyabb hőfokon párolog, így a növények és összetevők nem sérülnek. Ennek köszönhető, hogy a Terminus gin varázslatosan lágy és tiszta ízű, a tökéletes gin tonic alapja
Megjelennél ital termékeddel az oldalon?
2 hónapos díjmentes megjelenés az italkereső oldalon
Próbáld ki ingyenesen 2 hónapig és növeld online eladásaid. Nincs hűségidő, nincs kötelezettség.
Hozzászólások száma: 0
Még nincs hozzászólás, legyél TE az első aki hozzászól a(z) Terminus - No 1. Dry Gin 0.5L termékhez!
Én is hozzászólok