Bacardi - Carta Negra Black Dark Rum 0,7L

  3.97 / 5.0 (542 szavazat alapján)

Füstölt tölgyfa hordókban érlelt, közepesen testes, sötét Rum. Merész ízvilágú, robosztus és intenzív rum, amelynek igazi karaktere a titkos faszén keveréken átszűrve tökéletesedik ki. Ízében édes, trópusi gyümölcs jelleg, leheletnyi vajkaramella és vanília jegyek kíséretében. Lecsengésében füstös, likőrös, melaszos utóíz. A Bacardi a világ legnagyobb, teljes egészében családi tulajdonban lévő szeszesital-előállító vállalata, ami több mint 100 országban állít elő és forgalmaz szeszes italokat és ital keverékeket. Az Bacardi rum világviszonylatban az egyik legkeresettebbje. A Bacardi Black egy közepesen testes sötét rum, amit a Bacardi Rum mesterei gondos szakértelemmel, füstös tölgyfahordókban érlelnek, majd titkos faszén keveréken átszűrve tökélesedik ki az érett karaktere. Édes trópusi gyümölcsös jellegű rum, enyhe vanília és vajkaramella jegyekkel, valamint füstös likőrös zamattal és melaszos utóízzel.Robosztus és intenzív tökéletes röviditallá.Merész ízvilágának köszönhetően kiválóan alkalmas különböző karakteres italokkal, való mixelésre. Térfogat: 0,7l Alkoholtartalom: 37,5% Szállítási idő: 1-3 nap A termékfotón látható szavatossági/lejárati idő nem mérvadó, mert a kiszállításra kerülő termékek mindig friss szavatosággal bírnak! A rumkészítésnek a legfontosabb alapanyaga a melasz, mely nem más, mint egy melléktermék a cukor gyártása közben. A melaszt erjesztik, majd desztillálják. Ekkor a rum tiszta, színtelen és még ízre igen nyers. Ezért ezután hordókban tárolják, aminek kapcsán kellemes színt is kap. A valódi rum ízvilága eltér a nálunk közismertebb, aromából előállított rumtól. Egy édes, trópusi gyümölcsös jellegű rum, enyhe vajkaramella és vanília jegyekkel, valamint füstös, likőrös zamattal és melaszos utóízzel.  Lecsengése határozott, közepesen hosszú.     
A Bacardi Black négy éven át érlelődik, hogy elnyerje egyedi, közepesen testes ízét, melyet trópusi gyümölcsök, kajszibarack, szilva és banán aromája tesz teljessé. Utóízében a tölgy zamata dominál, némi vaníliás tónussal.
Illat:Élénk fekete melaszos édessége, karamellás, fűszeres aromái igazán komplex élményt kínálnak. Illatában a pörkölt kávébab gazdag aromája is megmutatkozik. Íz:Igazán bársonyos, közepesen testes rum. Ízvilágát az édes, fűszeres zamatok határozzák meg. Lecsengés:Közepesen hosszú lecsengésének végén kevés fahéj is érződik.     
A Bacardi története igazi sikersztori, hisz az eredetileg Kubában készült rum ma Puerto Ricóból hódítja meg a világot. A rum-alapú koktélok nélkülözhetetlen összetevője, a legjobb bulik állandó szereplője. A Bacardi Black Carta Negra egy közepesen testes, sötét ital, fűszeres ízvilággal, mely füstös aromáit a 4 éves, tölgyfahordóban való érlelés során nyeri el. Édeskés, trópusi gyümölcsös ízhatású barna rum, érződik rajta a csokoládé, kávé, banán íze is, enyhe karamellás beütéssel. Közepes lecsengésű utóíze van, ami enyhén kávés, melaszos, kissé fűszeres. Korábban Bacardi Black vagy Bacardi Select néven is találkozhattál vele, de nyugi, ez még ugyanaz a nagyszerű ital.

Szenvedéllyel készül így fogyaszd magában, vagy pedig prémium koktélokhoz ajánljuk.     A BACARDI Carta Negra rum gazdag ízével a Bacardi kiválóságát és elegáns arculatát hangsúlyozzák. Bársonyos és gazdag ízével a BACARDI Carta Negra a kifinomult ízlésű, stílusos és érzéki fogyasztókat szólítják meg. Megkülönböztetően sötét színének és testességének köszönhetően legalkalmasabbak az esti fogyasztásra, bárokban, és klubokban; mindazok számára ajánljuk, akik a késő éjszakába nyúló bulikat kedvelik. A BACARDI Carta Negra nagyszerű kólával, dzsússzal és jeges koktélokban.     A Bacardi Premium Black egy kifejezetten hosszú érlelési folyamattal büszkélkedő, elképesztően könnyű és sima fekete rum, melynek alapját a cukornádmelasz adja, mely rendkívül sötét színárnyalatot ad a végeredménynek. Ez az élénkség már az ital illatában is megjelenik, hiszen egy kifejezetten melaszos édesség, karamellás és fűszeres aromák társulnak hozzá, de a felbontás után határozottan érződik belőle egy kellemesen pörkölt kávés hatás is, tehát ezen a téren határozottan komplex végeredmény jellemző rá. Ez pedig ízvilágán is nagyon érződik. Testessége közepes, azonban mégis kifejezetten bársonyos, az első kóstoláskor mindenképpen édeskés és fűszeres jelleg határozza meg, lecsengése pedig közepesen hosszúnak nevezhető, a végén egy csipetnyi fahéjjal kiegészülve. Mivel ennyire komplex ital, a Bacardi Premium Black kóstolása és fogyasztása mindenképpen ajánlott önmagában, de egy jó minőségű koktélban sem vall kudarcot.


Értesítsünk ha lesz akciós
Bacardi rum vagy új termékkel lépnek piacra?

Hibás vagy üres e-mail cím, próbáld újra
Hibás vagy üres név, próbáld újra

Fogyasztói árak:

Bolt neve
A termék ára
Szállítás

Goodspirit

Boltban a termék neve: Bacardi Carta Negra rum (0,7L / 37,5%)
Szállítási idő: 2 munkanap
Szállítás költsége: 1190 Ft
Szállítási idő: 2 munkanap
Szállítás költsége: 1190 Ft

Vitexim

Boltban a termék neve: Bacardi Premium Black Negra Rum 0,7l 40%
Szállítási idő: 1 munkanap
Szállítás költsége: 1490 Ft
Szállítási idő: 1 munkanap
Szállítás költsége: 1490 Ft

Penta-Drink

Boltban a termék neve: BACARDI CARTA NEGRA/BLACK/ 0.70l 37,5%
Szállítási idő: 1-2 munkanap
Szállítás költsége: 989 Ft
Szállítási idő: 1-2 munkanap
Szállítás költsége: 989 Ft

Italcenter

Boltban a termék neve: Bacardi Carta Negra Black 40%
Szállítási idő: 4-8 munkanap
Szállítás költsége: 50.000 Ft felett ingyenes
Szállítási idő: 4-8 munkanap
Szállítás költsége: 50.000 Ft felett ingyenes

Italszakértő

Boltban a termék neve: Bacardi Carta Negra 0,7l Érlelt Rum [40%]
Szállítási idő: 2-4 munkanap
Szállítás költsége: 1590 Ft
Szállítási idő: 2-4 munkanap
Szállítás költsége: 1590 Ft

Mr Alkohol

Boltban a termék neve: Bacardi Carta Negra rum 0,7l 40% ***kifutó
Szállítási idő: 1 nap
Szállítás költsége: 1690
Szállítási idő: 1 nap
Szállítás költsége: 1690

PiaOlcsón

Boltban a termék neve: Bacardi Carta Negra 0,7 rum 40%
Szállítási idő: 2 munkanap
Szállítás költsége: 1690 Ft
Szállítási idő: 2 munkanap
Szállítás költsége: 1690 Ft

Megjelennél ital termékeddel az oldalon?

2 hónapos díjmentes megjelenés az italkereső oldalon

Próbáld ki ingyenesen 2 hónapig és növeld online eladásaid. Nincs hűségidő, nincs kötelezettség.

A termék árának változása az elmúlt 3 hónapban


Hozzászólások száma: 0

  Még nincs hozzászólás, legyél TE az első aki hozzászól a(z) Bacardi - Carta Negra Black Dark Rum 0,7L termékhez!

  Mikor kóstoltad először? Mikor kóstoltad először?
  vagy
  Milyen emléked fűződik hozzá? Milyen emléked fűződik hozzá?
  vagy
  Mivel, hogy érdemes inni? Mivel, hogy érdemes inni?

Én is hozzászólok


Üres név mező, próbáld újra
Hibás vagy üres e-mail cím, próbáld újra
20 karaktert azért csak ki kéne préselni magadból :)

Bacardi termékek

Összes Bacardi Rum megtekintése

Rum termékek

Összes Rum megtekintése

Mások ezeket is megnézték

Árak megtekintése