Keserű likőr
(0 találat)Keresés beállítva: St. Hubertus(x) vagy Fee Brothers(x) vagy Underberg(x) és 35 %(x) vagy 28%(x) vagy 6,4%(x) vagy 9%(x) vagy 2,4%(x) és 1,0 L(x) vagy 0,1 L(x)
Megjelennél ital termékeddel az oldalon?
2 hónapos díjmentes megjelenés az italkereső oldalon
Próbáld ki ingyenesen 2 hónapig és növeld online eladásaid. Nincs hűségidő, nincs kötelezettség.
A St. Hubertus egy különleges ital, mely már több mint 120 éve született meg, és hódította meg a magyar közönséget. A Hubertus a keserűlikőrök közé tartozik, és csak természetes alapanyagból készül. A karakteres gyógynövényes íz jellegzetes és eltéveszthetetlen. Mára már nemcsak hazánkban, de a környező európai országokban is kapható. A megalkotása a Braun Testvérekhez kötődik, akik 1901-ben dobták piacra. A kezdeti időszakban az ital még 40 %-os alkoholtartalommal bírt, melyet lecsökkentettek 33 %-ra.
Szent Hubertus legendája
Az ital ízvilága jellegzetes, hozza a keserűlikőrökre jellemző kesernyés, gyógynövényes jellegeket, ugyanakkor az édes jelleg is felfedezhető benne, és jellemzően édesebb, mint a legtöbb keserűlikőr. A Hubertus név már a kezdetek óta a márkát jellemzi, ahogyan a szarvasos logó is. A név és a logó is Szent Hubertuszra utal, aki a vadászok védőszentje volt. Mielőtt azonban megkóstolnánk ezt a páratlan ízvilágú italt, érdemes egy kicsit utána járni, hogyan is született meg ez a jellegzetes magyar ital, és milyen fajtái léteznek.
St. Hubertus keserű likőr bővebben